Az oldalról

A magantanar.kepzesfelho.hu egy dokumentum értékesítésre és magánóra hirdetésére szolgáló oldal. Az oldalon tehát a következőkkel találkozhatsz:

Magánórák

Az oldalon lehetőséged van magánórákat hirdetni bárkinek. Legyél tanár és hirdess felkészítőket, esetleg személyi edző és magánedzéseket, pénzügyi tanácsadó, könyvelő, rendezvényszervező, ügyvéd, életmódtanácsadó vagy bárki a lényeg, hogy nálunk értékesítheted a szolgáltatásodat.

A hirdetéseket teljesen személyre szabhatod és egy fiók több hirdetést is feltölthet. Az árakat teljes mértékben te szabod meg, a magánóráknak a bevétele már a tied (na meg az államé, ha leadóztad), de mi nem veszünk le belőle részesedést.

Az érdeklődők a beépített biztonságos chaten keresztül léphetnek veled kapcsolatba.

Naptár foglalás

Az oldal egyik egyedi és nagyon hasznos funkciója a naptár. Meghatározhatsz idősávokat, ahova foglalhatnak. Meghatározhatod, hogy a hét mely napjain érsz rá (pl.: csak hétköznap), milyen idősávokat foglalhatnak, mettől-meddig foglalhatnak egy nap (pl.: reggel 8-tól, délután 3) és milyen időintervallum között (pl.: minden óra között legyen 15 perc szünet).

A foglalásokat te magad hagyhatod jóvá manuálisan. És kezelheted őket a naptáradban.

A hirdetésed felületén, a Naptár-ra és a Foglalások-ra kattintva láthatod a foglalásaidat!

Hirdetés feladás

Amennyiben magánóra hirdetést szeretnél feladni, először a kategóriák közül válaszd ki a hozzád illőt. Bármit választhatsz, kivéve a Dokumentumot, mivel ez kizárólag dokumentumok értékesítése esetén választható.

A hirdetés megjelenéséhez meg kell venned egy csomagot, ami feljogosít az értékesítésre. Jelenleg 1 hirdetés 30 napra 5000ft. Ezt követően a hirdetés lejár, de ismételt fizetés esetén újra megjeleníthető.

Dokumentumok

Az oldalon lehetőséged van különféle dokumentumok értékesítésére is. Ez lehet egy edzésterv, szakácskönyv, gyakorló feladat, jegyzet, házi feladat, útmutató ismertető, kincsestérkép, bármi. A lényeg, hogy a termék a tied legyen és ne legyen jogvédett (,tehát légyszíves ne töltsétek fel a Star Wars forgatókönyvét, mert akkor egyszerre fog a Disney és George Lucas is fenékbe rúgni).

Ha, tehát dokumentumot töltenél fel, akkor válaszd ki a kategóriák közül a dokumentum lehetőséget és add meg a további adatokat.

Dokumentum eladása

A dokumentumok feltöltése nem kerül pénzbe, viszont eladásonként részesedést számolunk fel. 15%-ot az eladótól, 15%-ot a vevőtől.

Szemléletesen:

Feltöltesz egy pdf filet 10.000 Ft-ért.

Minden eladás után 8500 Ft-ot kapsz meg, a vásárló 11500 Ft-ot fizet.

Tanárt keresek

A Tanárt keresek oldalon a tanulók hirdetései találhatóak, akik éppen magántanárt, személyiedzőt vagy oktatót keresnek. Ide bárki közzé tehet felhívást és a felhívásokra a többi felhasználó ajánlatot tehet.

Egy felhívás 45 napig érvényes, ezt követően lejár és meg kell újítani. Minden tanárt kereső felhívást egyesével, manuálisan nézünk át, ezért a jóváhagyásuk időbe telhet és a hirdetések nem fognak azonnal megjelenni. Mindenki türelmét kérjük ezért! Egy felhasználó 45 napon belül ugyanabban a témában 1 hirdetést tehet közzé. Megérjük, hogy mindenki gyorsan szeretne magántanárt keresni, de szeretnénk az oldalt spam mentes, jól átlátható állapotba tartani, ezért kérjük, hogy senki se tegyen közzé 2 naponta ugyanarról keresést!

Ha sürgősen tanárt keresel, nézz körül a meglévő hirdetések között!

Kifizetések

A dokumentumok eladásából származó bevételedet, a Vezérlőpulton láthatod.

A minimum kiutalási összeg 20.000 Ft. Ez azért került bevezetésre, mert a bank utalásonként díjat számol fel és sajnos, ha nekünk rendszeresen kisösszegeket kellene kiutalni, többet költenénk utalásokra, mint amennyi a bevételünk. Az utalásokat manuálisan végezzük. Nem célunk más pénzét magunknál tartani és amennyiben te úgy érzed nem fogod a 20.000 Ft-os keretet elérni, de szükséged lenne a pénzre nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot és mi elutaljuk neked a szükséges összeget, de valahol nekünk is meg kellett húznunk a limitet.

Felmerülhet a kérdés, hogy mi a helyzet Revolut esetében. Ahhoz, hogy Revolutra utaljunk, először át kell vinni az összeget Revolut számlára, ami szintén költséges, de ahogy korábban is említésre került, a kifizetéseket, egyéni kérés esetén 20000 Ft alatt is teljesítjük.

Bejelentkezés

Regisztráció

Bármikor megváltoztatható.
Nem változtatható meg, az azonosításhoz szükséges.

Jelszó visszaállítása

Kérjük, addd meg felhasználóneved vagy e-mail címed, e-mailben kapni fogsz egy linket, az új jelszó létrehozásához.